Biogasbilar

Alla biogasbilar är egentligen bensinbilar med en extra gastank. Det enda som du behöver lära dig är därför hur du tankar gas. 
Nyhet!!
Nya Audi A3 G-tron

https://via.tt.se/pressmeddelande/saljstart-for-biogasdrivna-audi-a3-sportback-g-tron?publisherId=1999265&releaseId=3282623      Vad får det lov att vara?

I Sveriges finns ett brett utbud av bilmodeller med gasdrift och vi hjälper dig gärna hitta den bil som passar både behov och plånbok. Tekniskt sett är bilarna bensinmodeller utrustade med ett tanksystem för gas. Det betyder att du får precis samma motorstyrka, dragkapacitet som bensinbilar och att bilens prestanda är oberoende av hur kallt det är ute, + att du har en inbyggd "reservdunk" med bensin. Vi samarbetar med lokala märkesrepresentanter genom att erbjuda deras kunder provkörning av den modell som intresserar dem utan dröjsmål, även om handlaren inte har den på lager. Vi har stor erfarenhet från marknadens alla modeller men är märkesneutrala. Det viktiga för oss är att om den bil du behöver finns med biogasdrift, att du hittar den. Oavsett märke. Klicka på länkarna nedan för att komma till aktuella listor på nya och begagnade bilar med biogasdrift.

Begagnade biogasbilar

https://www.bilweb.se/sok/bensin-gas

https://www.elbiogasbilar.se

Nya transportbilar biogas

https://www.fordonsgas.se/gasfordon/transportbil

Nya Lastbilar biogas
https://www.fordonsgas.se/gasfordon/lastbil

Nya personbilar

https://www.fordonsgas.se/gasfordon/personbil

Bygg om din bil till biogas!
https://www.fordonsgas.se/konvertera

Konvertera bensinbil till biogas
https://www.konvegas.se